Tekstiilisuunnittelu Liedosta – verhot, matot peitteet ja muut sisustustekstiilit

Lietolainen Markkinointi Varpu Malkamäki on sisustustekstiilien asiantuntija. Päätoimialamme ovat verhot, jotka suunnittelemme, ompelemme ja asennamme alusta loppuun asti itse. Verhojen ohella osaamisemme kattaa myös peitteet, tyynyt, matot ja muut sisustustekstiilit niin koteihin kuin julkisiinkin tiloihin. Palvelemme ammattitaidolla koko Turun seutukunnan asiakkaita – soita ja kysy lisää!

Verho- ja tekstiilisuunnittelupalvelut

Tuntuuko siltä, että oma osaaminen ei riitä kodin tai liiketilojen sisustuksen kohentamiseen? Tarjoamme sinulle apuamme ja osaamistamme sisustamisessa! Yhteen koordinoidut verho-, päiväpeite- ja verhoilukankaat takaavat onnistuneen lopputuloksen. Lue lisää klikkaamalla haluamaasi tekstiilisuunnittelun palvelua ja ota yhteyttä, niin aloitetaan tarkempi suunnittelutyö yhdessä.

Käyttämiämme tuotemerkkejä

Käytämme alan parhaimpia merkkejä ja materiaaleja laadukkaan ja kestävän lopputuloksen varmistamiseksi. Almedahls, Svensson, Kvadrat, Kinnasand, Kobe, Drapilux ja Pagunette – tässä vain muutamia esimerkkejä. Valittavanasi on lukemattomia kankaita aina iloisen värikkäistä tyylikkään neutraaleihin kankaisiin ja kaikkea siltä väliltä. Useat kankaat ovat myös paloturvallisia. Kerromme mielellämme lisää!

Verhot

Teemme kaikenlaiset verhot toiveidesi mukaan – kevyen ilmavat, selkeät paneeliverhot, runsaat, vuoritetut silkkiverhot, raikkaat purjerengasverhot tai vaikka tyylihuonekalujesi mukaan räätälöidyt verhot.

Laskosverhoja valmistamme eri tavoin halutusta lopputuloksesta riippuen. Kappa voi olla sileä, pystyyn tai vaakaan poimutettu tai muotoon tehty.

Julkisten tilojen verhot valitsemme sisustukseen ja yrityksen imagoon sopiviksi. Palotuvalliset ja akustoivat kankaat löytyvät luonnollisesti valikoimistamme.

Takaisin ylös.

Päiväpeitteet ja vuodetekstiilit

Valmistamme päiväpeitteitä sänkysi mittojen mukaan.  Laajasta kangasvalikoimastamme löydät varmasti mieleisesi kankaan. Jos haluat hankkia tikatun peitteen, teemme sen valitsemastasi kankaasta ja tikkauksen mallikin on valittavissa. Valikoimiimme kuuluvat myös helmapeitteet.

Julkisiin tiloihin voimme tarjota paloturvalliset ja vesipestävät päiväpeitekankaat.  Julkisiin tiloihin toimitamme myös laitospestävät peitteet, tyynyt ja lakanat.

Takaisin ylös.

Tyynyt

Muhkeat tyynyt täydentävät sängyn tai sohvan ja kutsuvat rentoutumaan. Valmistamme sisustustyynyt sopimaan saumattomasti osaksi sisustustasi. Voit tilata tyynyt yhdessä päiväpeitteen ja vaikka verhojenkin kanssa, jolloin tila saa tyylikkään, yhtenäisen ilmeen.

Takaisin ylös.

Pöytäliinat

Pöytäliinalla saat helposti muutettua keittiön tai ruokasalin ilmettä esimerkiksi juhlia varten. Suunnittelemme kattaustekstiilit kotisi sisustuksen ja juhlan luonteen mukaisesti.

Julkisiin tiloihin toimitamme laadukkaita, usein toistuvaan pesuun soveltuvia kankaita, joissa on likaa hylkivä viimeistely.  Kauniit värit ja kuosit luovat tunnelmaa tilaan.

Takaisin ylös.

Kiskot ja kaihtimet

Olemme varsinaisia kiskoexperttejä! Suunnittelemme ja asennamme tilaan ja valitsemiisi verhoihin soveltuvat kiskojärjestelmät. Vaativiin kohteisiin löytyy sähköistettyjä ja ikkunan muodot huomioon ottavia järjestelmiä.

Kaihtimilla voidaan säädellä valon määrää, poistaa säteilyä tai pimentää tila kokonaan. Tekniset kankaat ovat osa osaamistamme.

Takaisin ylös.

Matot

Toimitamme laadukkaita, kestäviä ja helppohoitoisia mattoja julkisiin tiloihin. Sisalia, juuttia, villaa, puuvillaa – valinta on sinun! Saat myös kotiin tilausmatot laajasta valikoimasta.

Takaisin ylös.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Kiinnostuitko palveluistamme?

Haluaisitko tietää lisää palveluistamme tai pyytää tarjousta? Täytä oheiseen lomakkeeseen yhteystietosi sekä vapaamuotoinen viestisi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Verhopalvelu Malkamäki Varpu
Vesikelkantie 7
21420 Lieto

Y-tunnus: 09901569
Puh: +358500527185

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Verhopalvelu Malkamäki Varpu:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.