Verhot ja muut tekstiiliratkaisut yli 20 vuoden kokemuksella

Päiväkodin verhot

Lietolainen Verhopalvelu Varpu Malkamäki on laittanut kotien, yritysten ja julkisten tilojen verhoratkaisut sekä muut sisustustekstiilit kuntoon jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Olemme mutkaton, ystävällinen ja ennen kaikkea ammattitaitoinen yhteistyökumppani, jolta saat verhot, matot, peitot ja muut sisustustekstiilit hyvällä maulla valittuna. Tutustu referensseihimme ja ota yhteyttä – palvelemme asiakkaitamme laajalti koko Turun seutukunnalla sekä laajemmin, kuten esim. Helsingin ja Tampereen seudulla. Muista kurkata myös kuvagalleriaamme!

Toimitilat

Åbo Akademi – ASA talot, Turun Yliopisto – Valkoinen talo, Turun Seudun Osuuskauppa – toimistotilat, Liikennevirasto, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän eri tiloja, Neste Kaarina, Saaren kartano – Koneen säätiö, ABC Koulukatu – Turku, Liedon Säästöpankki ja Lähivakuutus "Kuutio" – Turku, Liedon Säästöpankin tiloja, Aura-Instituutti, Silja Linen toimitilat, Turun Sataman toimitilat, Solupak – Tarvasjoki, Paroc – Parainen, Paraisten Urheilu- ja nuorisotalo, Kultaranta Golf – Naantali, Miele Oy

Hoivatilat

Malmkullan vanhainkoti – Parainen, Paltanpuiston palvelukeskus – Paimio, Paimion terveyskeskuksen tiloja, Tupasvilla hoitokoti – Piikkiö, Hemmet – Turku, Omaishoidon tukikeskus – Kaarina, Lukkarin ryhmäkoti – Ypäjä, Heikanrinteen palvelukeskus – Forssa, Liedon Yksityinen hoitokoti, Paukkulakoti – Salo

Opetustilat ja päiväkodit

Turun Yliopisto – Sirkkala, Turun Yliopisto – Valkoinen talo, Åbo Akademi – ASA talot ym, Ilmaristen yläaste – Lieto, Kirjalan koulu, Inkereen koulu – Pertteli, Satumetsän päiväkoti – Parainen, Ryhmäpäiväkodit – Parainen

Edustustilat

Tasavallan Presidentin kesäasunto Kultaranta – Naantali, Turun kaupungintalo – Turku

Ulkomailla

Risteilyalusten verhoratkaisut mm. Azamara Quest – ravintolatiloja, Journey – ravintolatiloja, Rhapsody of the Seas – ravintolatiloja

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Kiinnostuitko palveluistamme?

Haluaisitko tietää lisää palveluistamme tai pyytää tarjousta? Täytä oheiseen lomakkeeseen yhteystietosi sekä vapaamuotoinen viestisi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Verhopalvelu Malkamäki Varpu
Vesikelkantie 7
21420 Lieto

Y-tunnus: 09901569
Puh: +358500527185

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Verhopalvelu Malkamäki Varpu:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.