Tekstiilisuunnittelu Liedosta – verhot, matot peitteet ja muut sisustustekstiilit

Yhteystietoihimme

Lietolainen Markkinointi Varpu Malkamäki on sisustustekstiilien asiantuntija. Päätoimialamme ovat verhot, jotka suunnittelemme, ompelemme ja asennamme alusta loppuun asti itse.

Verhojen ohella osaamisemme kattaa myös peitteet, tyynyt, matot ja muut sisustustekstiilit niin koteihin kuin julkisiinkin tiloihin. Palvelemme ammattitaidolla koko Turun seutukunnan asiakkaita – soita ja kysy lisää!

Verho- ja tekstiilisuunnittelupalvelut

Tuntuuko siltä, että oma osaaminen ei riitä kodin tai liiketilojen sisustuksen kohentamiseen? Tarjoamme sinulle apuamme ja osaamistamme sisustamisessa! Yhteen koordinoidut verho-, päiväpeite- ja verhoilukankaat takaavat onnistuneen lopputuloksen. Lue lisää klikkaamalla haluamaasi tekstiilisuunnittelun palvelua ja ota yhteyttä, niin aloitetaan tarkempi suunnittelutyö yhdessä.

  • Verhot

  • Päiväpeitteet ja vuodetekstiilit

  • Tyynyt

  • Pöytäliinat

  • Kiskot ja kaihtimet

  • Matot

Käyttämiämme tuotemerkkejä

Käytämme alan parhaimpia merkkejä ja materiaaleja laadukkaan ja kestävän lopputuloksen varmistamiseksi. Almedahls, Svensson, Kvadrat, Kinnasand, Kobe, Drapilux ja Pagunette ovat muutamia esimerkkejä. Valittavanasi on lukemattomia kankaita aina iloisen värikkäistä tyylikkään neutraaleihin kankaisiin ja kaikkea siltä väliltä. Useat kankaat ovat myös paloturvallisia. Kerromme mielellämme lisää!

Tutustu referensseihimme
verhot kuva

Verhot

Teemme kaikenlaiset verhot toiveidesi mukaan – kevyen ilmavat, selkeät paneeliverhot, runsaat, vuoritetut silkkiverhot, raikkaat purjerengasverhot tai vaikkapa tyylihuonekalujesi mukaan räätälöidyt verhot.


Laskosverhoja valmistamme eri tavoin halutusta lopputuloksesta riippuen. Kappa voi olla sileä, pystyyn tai vaakaan poimutettu tai muotoon tehty.

Julkisten tilojen verhot valitsemme sisustukseen ja yrityksen imagoon sopiviksi. Paloturvalliset ja akustoivat kankaat löytyvät luonnollisesti valikoimistamme.

päiväpeitteet ja vuodetekstiilit kuva

Päiväpeitteet ja vuodetekstiilit

Valmistamme päiväpeitteitä sänkysi mittojen mukaan. Laajasta kangasvalikoimastamme löydät varmasti mieleisesi kankaan. Jos haluat hankkia tikatun peitteen, teemme sen valitsemastasi kankaasta ja tikkauksen mallikin on valittavissa. Valikoimiimme kuuluvat myös helmapeitteet.

Julkisiin tiloihin voimme tarjota paloturvalliset ja vesipestävät päiväpeitekankaat. Julkisiin tiloihin toimitamme myös laitospestävät peitteet, tyynyt ja lakanat.

Kolme värikkäästi kuvioitua tyynyä.

Tyynyt

Muhkeat tyynyt täydentävät sängyn tai sohvan ja kutsuvat rentoutumaan. Valmistamme sisustustyynyt sopimaan saumattomasti osaksi sisustustasi. Voit tilata tyynyt yhdessä päiväpeitteen ja vaikka verhojenkin kanssa, jolloin tila saa tyylikkään, yhtenäisen ilmeen.

pöytäliinat linkki

Pöytäliinat

Pöytäliinalla saat helposti muutettua keittiön tai ruokasalin ilmettä esimerkiksi juhlia varten. Suunnittelemme kattaustekstiilit kotisi sisustuksen ja juhlan luonteen mukaisesti.

Julkisiin tiloihin toimitamme laadukkaita, usein toistuvaan pesuun soveltuvia kankaita, joissa on likaa hylkivä viimeistely. Kauniit värit ja kuosit luovat tunnelmaa tilaan.

kiskot ja kaihtimet linkki

Kiskot ja kaihtimet

Olemme varsinaisia kiskoeksperttejä! Suunnittelemme ja asennamme tilaan ja valitsemiisi verhoihin soveltuvat kiskojärjestelmät. Vaativiin kohteisiin löytyy sähköistettyjä ja ikkunan muodot huomioon ottavia järjestelmiä.

Kaihtimilla voidaan säädellä valon määrää, poistaa säteilyä tai pimentää tila kokonaan. Tekniset kankaat ovat osa osaamistamme.

matot kuva

Matot

Toimitamme laadukkaita, kestäviä ja helppohoitoisia mattoja julkisiin tiloihin. Sisalia, juuttia, villaa, puuvillaa – valinta on sinun! Saat myös kotiin tilausmatot laajasta valikoimasta.

Soittokuvake

Pyydä tarjous tekstiilisuunnitteluun laadun ja tyylin ammattilaiselta Liedossa!

Ota yhteyttä