Tekstiili- ja verhosuunnittelua koteihin, yrityksiin ja julkisiin tiloihin Liedosta

Lietolainen Markkinointi Varpu Malkamäki on joustava kumppani verhosuunnittelu- ja sisustusprojekteihin. Kauttamme saat kauniit ja kestävät sisustustekstiilit, jotka tuovat eloa sisustukseen. Olipa kyseessä sitten kodin, yrityksen liiketilojen tai julkisten tilojen, kuten päiväkodin tai koulun, sisustustyöt, saat iloista ja asiantuntevaa palvelua yhdessä sovitun budjetin ja aikataulun puitteissa.

Työkohteet

Teemme tekstiili- ja verhosuunnittelua useille erilaisille asiakkaille. Toimistomme sijaitsee Liedossa, mutta palvelemme koko Turun seutukunnalla mukaan lukien Lieto, Turku, Raisio, Naantali, Parainen Aura ja muut alueen kunnat. Sovimme mielellämme myös muista kohteista, joten voit ottaa meihin yhteyttä, vaikka asuisit hieman kauempanakin.

Yksityiskodit

Kutsu osaava verho- ja tekstiilisuunnittelija kotiisi! Kerro meille tyylisi, niin tuomme valittavaksesi juuri sinun kotiisi sopivia kangas- ja materiaalivaihtoehtoja. Paikan päällä valittuina sävyt osuvat varmasti oikeaan. Suunnittelu, materiaalit, ompelu, ripustus ja verhokiskot asennuksineen – meiltä saat koko paketin!

Takaisin ylös.

Toimitilat ja toimistot

Autamme teitä valitsemaan yrityksenne imagoon sopivan verhoratkaisun ja tarvittaessa myös muut sisustustekstiilit, kuten matot ja sohvatyynyt. Toimitamme verhojen lisäksi tarvittaessa myös kiskot ja kaihtimet ja asennamme ne paikoilleen.

Tiesitkö, että toimistojen akustisia ongelmia voidaan parantaa onnistuneilla verhoratkaisuilla? Tulemme mielellämme paikan päälle kartoittamaan tarpeenne ja kertomaan lisää!

Takaisin ylös.

Ravintolat ja majoitustilat

Luomme verho- ja sisustustekstiiliratkaisuillamme viihtyisiä ravintola- ja majoitustiloja.

Paloturvallisuus, pestävyys ja kestävyys ovat tärkeitä ominaisuuksia näissä tiloissa. Laajoista kokoelmistamme löytyvät materiaalit niin moderneihin kuin perinteisiinkin tiloihin.  Tyylin valitsee asiakas, ja tarvittaessa autamme valinnassa.

Takaisin ylös.

Hoivatilat ja sairaalat

Luomme viihtyisiä hoivatiloja huomioiden paloturvallisuuden ja tekstiilien pestävyyden. Yhteen sopivat värit ja kauniit kuosit saavat asukkaat ja työntekijät viihtymään. Verhot, päiväpeitteet, vuodetekstiilit sekä kaihtimet kuuluvat toimituskokonaisuuteen. Valitsemme halutessanne myös kalusteiden kankaat yhteen sopiviksi muiden tekstiilien kanssa.

Sairaaloihin tarjoamme myös Bioaktiivisia ja Air-tekstiilejä. Kerromme näistä mielellämme lisää.

Takaisin ylös.

Koulut ja päiväkodit

Iloiset värit ja raikkaat tilat ovat lasten ja nuorten mieleen. Huomioimme koulujen ja päiväkotien tekstiili- ja verhosuunnittelussa erityisen tarkasti paloturvallisuuden.

Valikoimiimme kuuluvat myös esiriput taustaverhoineen sekä pimennysverhot.

Takaisin ylös.

Laivat ja risteilyalukset

Toimitamme työ- ja matkustajalaivoille paloturvallisia sisustustekstiilejä tyylikkyyttä unohtamatta. Kauttamme saat verhosuunnittelun ja -toteutuksen, päiväpeitteet, auringonsuojakaihtimet sekä verhokiskot asennuksineen.

Vankka ammattitaito ja erikoisosaaminen takaavat onnistuneen lopputuloksen. Laaja yhteistyöverkostomme mahdollistaa nopeat toimitukset. Teemme projekteja myös alihankintatyönä.

Takaisin ylös.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko palveluistamme?

Haluaisitko tietää lisää palveluistamme tai pyytää tarjousta? Täytä oheiseen lomakkeeseen yhteystietosi sekä vapaamuotoinen viestisi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Verhopalvelu Malkamäki Varpu
Vesikelkantie 7
21420 Lieto

Y-tunnus: 09901569
Puh: +358500527185

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Verhopalvelu Malkamäki Varpu:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Olohuoneen verhot